За Автентичността и Авторитета

Автентичността и уникалността са сходни изрази, които носят един вид специфичен авторитет. Хората се впечатляват и следват други хора, които имат ярко изразена индивидуалност и положителна енергия.

Във всеки бранш е нужно човек да има авторитет, репутация и положително излъчване, наричано още харизма, за да прави успешни продажби, видео семинари и презентации.

Как обаче се постига този авторитет?

Със сигурност в това, което се казва и с дълбока увереност в правотата на съответното нещо - продукт или ситуация. Авторитета всъщност е голямо уважение вследствие на добра репутация - като продавач, добър човек или работеща личност, която постоянно се развива.

Ще дам пример със себе си, понеже е важно да дам нещо преживяно като ситуация и опитност. Думи без опит не вършат работа. Като започнах бизнеса си с пластири на One More въобще не знаех как се правят видеа за продуктите, но действах и ги направих. С течение на времето стават по-добри. 

Освен това не исках да се показвам много пред камера, защото считах, че не съм привлекателна. Обаче в момента, когато се показах на камера, започнах да се чувствам по-уверено и очите ми за продуктите на One More засияха. Така привличам и задържам интереса на хората в групата си за физическо и емоционално здраве. Определено ме питат много за пластирите, защото излъчвам сигурност и увереност в това, което предлагам като продукт и информация.

До голяма степен изградих авторитет като бизнес дама, макар и в начална фаза. Усетих, че хората започнаха да ми имат  по-голямо доверие и уважение. Мисля си, че така се прави голямата промяна отвътре и постигането на уважение като към професионалист. Може и бавно да стане, но в момента, когато се стартира процеса, успехите  се случват много бързо.

Друг личен пример. Пиша отдавна и смея да твърдя, че се справям чудесно. Темите, за които пиша са различни и дори в групата за Сребро, където има силно мъжко присъствие, защото става дума за търг на монети и бижута, се справям добре с информацията и държа общността будна и заинтригувана. Така е редно да се прави винаги, когато става дума за продажби. 

Имам авторитет като администратор и писател на статиир да кажем. Усещам едно уважание към това, което правя и знам, че това е така, защото изявявам таланта си. Това привлича хората и гради репутация и авторитет. А моето самоуважение, защото умея да пиша, ежедневно се повишава и привлича нови читатели. То създава едно искрено уважение към моя труд.

Авторитет се постига с количеството енергия и живот, което се влага в това, което се прави и най-вече искреност. Хората усещат, когато някой прави фалшиви неща, независимо колко е добър в технологията и жестовете.

Какво всъщност е Автентичност?

Това е вярата, която излъчва човек и увереността в това, което прави по свой собствен начин. Тук не става дума за това да се правят скандални неща с цел привличане на внимание. Напротив, по-скоро честността и вдъхновението, личната мотивация, които излъчва човек, привлича  другите. Има една чистота и искрена радост, когато нещата са с личен подпис и печат, така да се каже. Някак се намират точните последователи и читатели, които са на подобна енергийна вибрациял

Автентичността е една непринуденост, чисто по детски, която прави човек любопитен и последователен, за да постигне желания резултат. Това, ако се предаде правилно, създава една голяма вълна вдъхновение и резултати безкрай. Обаче автентичността е също комбинация от чувства, които заразяват и логика, която потвърждава правилността на избора, който е вече направен от индивида как да изрази себе си.

Автентичността и Авторитета са наистина много важни във всеки бранш и бизнес, дори  и в личната комуникация. Без тях няма продажби, нито контакти, защото никой не иска да следва масата. Всеки търси нещо различно, с което да се обедини и да създаде общност като взаимно действие и социална среда. Това е вдъхновяващо за повечето хора.


Коментари

Популярни публикации от този блог

Вдъхновение между Небето и Морето на име Ахтопол

Помирението с Миналото е Сила

За МЛМ бизнеса и провалите

За сенките и хората

Щастието и лудостта на наивника