Вселената има странно чувство за хумор

 

"Днес за пореден път се убедих, че винаги първо е важно са избирам себе си и здравето си. Благодарение на пластирите на One More щетите в имунната ми система са по-малко съгласно всички изследвания, които направих. Понеже дълго време трупах емоционални проблеми, и отлагах здравословните заради ангажименти към другите, се стигна до влошено здравословно състояние отново, за точно 3 месеца- от април до юни. Сега стартирах от нулата, но пък с опит. Ще излекувам първо душата и сърцето си, а оттам и здравето с помощта на One More International."

Скоро приключвам предизвикателен житейски цикъл, защото го усещам по множеството вселенски знаци - синхронични числа, птичи пера и всички други неща, които сега са актуални. 

Истината обаче е другаде, усещам със сърцето и интуцията си, че промените в моя живот са неизбежни и предстоят. Може да е до края на месеца или лятото, но до голяма степен се научих да слушам своя вътрешен глас последните 6 месеца. Не ме е подвеждал нито веднъж, защото винаги бях и оставам вярна на себе си.
Днес обаче осъзнах нещо важно и то е, че Вселената има странно чувство за хумор. Вече съм писала статии на по тази тематика.
Ще споделя една история. В началото на 2024 претърпях голямо предателство, което ме срина емоционално и физически. Усетих го с цялото си същество и душа. Дълго време опитвах да преглътна ситуацията някак си, да намеря логична причина и писах много гневни писма. 
В центъра на този хаос тогава се срещнах с бизнес възможността си с One More International, която до голяма степен ме спаси от изпадане в депресия.Не го бях планирала, но си беше важен знак. Иначе организма ми си остана с разбит имунитет чак досега заради многото различни лекарства, които пих, защото от юли месец съм предимно по лекари и изследвания, но вече се нормализират нещата.
Април месец края историята с предателствата се повтори. Казвам всичко това, защото това именно днес ми показа, че Вселената има странно чувство за хумор и тества доста често хората докъде могат да потънат в мрак и как да излязат. А аз бях в дълбока тъмнина  и излязох, което си е много голямо постижение за всеки човек. Щом аз мога, всеки може, стига да го реши и поиска.
В първите десет дни на Януари 2024 си записах три основни желания, които се сбъднаха по необичаен начин, но пък ми дадоха сериозни уроци: 
1. Да отслабна и постигна добро телесно тегло;
2. Да имам много ухажори, понеже като жена обичам да се чувствам желана, а и когато хората са необвързани, понякога искат връзки на всяка цена; 
3.Да завърша книгите си и да стана известен писател и поет.
Както се вижда, в желанията ми нямаше пълна коннкретика. Та резултатие сега по тях са: 
1. Имунитета ми е много отслабнал, но пък постигнах желаното телесно тегло и визия; 
2. Имам изключително много ухажори онлайн, които ми пращат голи снимки :) и нито един не предприе сериозни действия към мен в реалния свят, освен идване тип "Добър ден, хайде да правим секс" и аз ги отрязах. А  може би е, защото "Мъжете се превърнаха в жените, за които искат да се омъжат", но това вече няма значение, защото не общувам с мъже онлайн, които не познавам лично; 
3. Книгата ми на английски е завършена, но нямам редактор за граматиката и издател за издаването й, а другите ми две книги на български са малко повече от половината завършени, но пък за тяхното издаване е нужен капитал, който в момента събирам. Обаче аз станах четен блогър. 
Като изключим това, нещата са половинчати, защото бяха неконкретизирани, без план и нужните познания как се правят от моя страна.
След гореспоменатите резултати установих, че Вселената наистина има странно чувство за хумор и е нужна ясна дефиниция какво точно се иска от нея и идея как ще се постигне, защото иначе идва в неопределени форми, най-често траги-комични. Освен това, границата между "искам" и "мога" е в действията, които се предприемат под формата на малки, понякога странни, крачки всеки ден.
Въпреки това, постигнах други големи неща до този момент - юли месец, за които даже не съм и подозирала, но са факт. Тях даже не съм ги и пожелавала, но просто опита ми ме доведе до там и до такава степен на личностно развитие. За това съм благодарна относно всички хора и събития, които ме направиха днес тази, която съм като жена и личност.
Вярно е, че сега съм в процес на лечение на душата, съзнанието и сърцето си, а той безспорно е бавен, но се случва успешно и е почти е финализиран. Вече избрах себе си и личните си хобита, на първо място, след мен е детето ми. За мен хората в живота ми държа да са възрастни и дейни като знаят какво искат, а не поредния ангажимент, за който да намирам решения. Не, че не мога, но всеки си има свой път, аз просто съветвам ако ме питат. Иначе винаги се грижа за близките си като им давам насоки ако поискат, но вече не решавам нищо вместо тях, давам идеи.
Трансформацията ми от януари до сега е огромна, защото просто разбирах през цялото време и вече съм наясно, че не мога да продължавам да живея така - в илюзии и със съзнателна очна превръзка за хора, събития и ситуации, която отказвм да махна по избор.  Но в крайна сметка аз отговорям само за себе си и мога да контролирам реакциите си към събитията и ситуациите, дори да е емоционално, никой нищо не разбира ако не ме познава лично. Другите хора са достатъчно зрели да се вземат в ръце и да поемат отговорности за своите си животи.
Та по темите, които захванах в този пост имам много да напиша, но поста ще стане твърде дълъг, а пък информацията много и ще се усвои по-бавно, затова за интересуващите ме теми със свързаните желания, ще споделя по-нататък.
Основното, което е добре да се знае е, че Вселената чува и отразява всичко. Въпроса е кой какво и как ще се осмели да го каже и пожелае, а след това и по какъв начин ще го постигне. Добре е да има план за действие, макар и ориентировъчен, за да може мозъкът да мили и създава пътечки и мотивация за движение напред с малки крачки. Иначе се превръща в "бой на чернокожи в тъмна нощ" пък дори и на хората със себе си, заради странното чувство за хумор на Вселената.


Коментари

Популярни публикации от този блог

Вдъхновение между Небето и Морето на име Ахтопол

Помирението с Миналото е Сила

За МЛМ бизнеса и провалите

За сенките и хората

Щастието и лудостта на наивника